У «Чебуречній» та «Рікосі» у Рокитному займалися гральним бізнесом

2140 0

Ми у соцмережах:

У «Чебуречній» та «Рікосі» у Рокитному займалися гральним бізнесом

Прокуратура Рівненської області направила до Рокитнівського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організатора та двох учасників організованої групи, які обвинувачуються у незаконній організації грального бізнесу.

За даними слідства, 53-річна жителька Рокитнівського району із двома спільниками на території смт Рокитне організували незаконну діяльність мережі гральних закладів, під виглядом торгівлених назв «Чебуречна» та «Рікос», у яких надавали доступ до азартних ігор із можливістю отримання виграшів.

Зокрема, вказані особи організували пошук та оренду приміщень, підключення закладів до глобальної комп'ютерної мережі Інтернет, закупівлю та встановлення у них комп'ютерної техніки із програмним забезпеченням, що надавав вільний доступ до ігрових стимуляторів, чим створили умови усім бажаючим узяти участь в азартних іграх.

Незаконну та протиправну діяльність осіб викрили та припинели працівники поліції.

У межах кримінального провадження з приміщень, де надавали послуги з азартних ігор було вилучено комп’ютерну техніку, незаконно здобуті гроші та документацію, яка зафіксувала протиправну діяльність осіб.

Досудове розслідування у провадженні здійснювали слідчі ГУНП у Рівненській області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також