У Червоних Горах побудують дорогу

2012 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Мешканці житлового масиву Червоні Гори нарікають, що відрізані від Рівного через відсутність асфальту на дорогах. Особливо це відчутно, коли випаде дощ або сніг.

За словами головного шляховика Рівного Віктора Климука, у тому масиві з дорогами взагалі біда:

-У Червоних Горах доріг немає, окрім двох: Поліщука і Смотрицького. Все інше – напрямки. Жодних проектів і паспортів на дороги у тому масиві немає. Адже це колись була земля сільської ради, яка відійшла місту. Прохання людей зрозумілі, але у Рівному є більш важливі вулиці. Також не потрібно забувати, що в усіх приватних секторах місто будує дороги за дольової участі власників житла. Не може такого бути, щоб у людей були гроші збудували собі двоповерхові будинки, а на дорогу не вистачало.

Спочатку вулицю Академіка Кримського пропонували встелити відпрацьованим асфальтом. Але місцеві жителі того району погодилися зібрати кошти, щоб профінансувати разом з містом будівництво асфальтованої дороги.

- У приватному секторі будівництво ведеться у співфінансуванні з мешканцями 50 на 50. Свого часу я зі своєї кишені платив, щоб зробили дорогу біля мого будинку, - розповідає міський голова Володимир Хомко.

Будівництво вулиці обійдеться у 400 тисяч гривень, половину цієї суми зібрали люди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також