У четвер на Рівненщині прощатимуться ще з двома військовиками, життя яких обірвала війна

1694 0

Ми у соцмережах:

У четвер на Рівненщині прощатимуться ще з двома військовиками, життя яких обірвала війна

11 квітня земляки прощатимуться з Сергієм Войтовичем зі Шпанівської громади та Олександром Сопленковим - із Зорянської громади.

Сергій Войтович народився у 1968 році. Проживав у селі Великий Житин. Долучився до Збройних сил на початку повномасштабного вторгнення.

Військовий помер 10 квітня.

Прощатимуться з Сергієм Войтовичем у четвер. О 10:00 — зустріч бійця. Заупокійна літія відбудеться о 1::00 в селі Великий Житин.

- Прощальна панахида відбудеться у Свято-Михайлівському храмі. Поховають чоловіка на місцевому кладовищі, - повідомляє Шпанівська тергромада. - У скорботі та молитві низько схиляємо голови вшановуючи його памʼять. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким…  

Олександр Сопленков народився у 1988 році. Проживав у селі Новостав Зорянської громади. Військовий загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. 

- Прохання до жителів громади, о 10:00 створити живий коридор від будинку загиблого, за адресою село Новостав, вулиця Лесі Українки, 3, до траси Устилуг-Луцьк-Рівне (район «Скольмо»). Заупокійна літія відбудеться о 10:30 біля будинку Героя. Чин відспівування буде проходити у Свято-Успенському храмі селища Клевань, з подальшою ходою до місцевого кладовища. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Поділяємо горе сім’ї та всією громадою схиляємо голови в скорботі. Вічна пам’ять, честь і шана Герою! - йдеться у повідомленні Зорянської громади.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також