У чотирьох містах Рівненщини запрацювали продуктові ринки

2512 0

Ми у соцмережах:

У чотирьох містах Рівненщини запрацювали продуктові ринки

Учора на Рівненщині запрацювало 6 ринків – три з них в обласному центрі: «Центральний», «Андріївський», «Дикого», у Вараші — «Центральний», у Здолбунові — «Катеринівський» та в Корці.

Вчора  був перший день, коли ринки могли працювати у період карантину, тобто фактично він був підготовчим. Потрібно налаштуватися і звикнути до таких умов, як продавцям, так і покупцям. Адже усе це задля безпеки, не можна нехтувати карантинними обмеженнями. Люди в масках, більшість ще й у рукавичках. Працівники ринку проводять температурний скринінг та слідкують за дотриманням дистанції, розповідає начальник ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир Лазарчук.

За порядок на ринку відповідають визначені особи самого ринку, які працюють там. Проте за дотриманням усіх необхідних вимог слідкують ще й працівники держпродспоживслужби. Це по два спеціалісти на кожному ринку області, вони перебувають там з початку робочого дня і аж до завершення.

На вході у ринки для відвідувачів проводять температурний скринінг, у павільйонах встановили полички із дезінфікуючими засобами. Окрім цього розмежували спеціальні екрани, які допомагають відвідувачам дотримуватися необхідної дистанції.

Нагадаємо, відповідно до рішення обласної комісії ТЕБ і НС із 4, 5 та 6 травня розпочнуть роботу відповідно ринки «Сагадачний», «Моріон» та «Ювілейний» у РІвному. Є також дозвіл для ринку на вулиці Князя Романа.

Також у Вараші запрацюють два ринки на вулицях Ювілейній та Енергетиків, у Здолбунові – агроринок на вулиці Заводській, м'ясо-молочний павільйон на вулиці Некрасова у Сарнах. Відновить роботу ще один ринок у Корці на вулиці Київській. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також