У чотирьох округах з п’яти на Рівненщині виграють кандидати «Слуги народу» - опрацьовано третину протоколів

18237 0

Ми у соцмережах:

Висуванці Слуги народу на Рівненщині. Фото - з офіційної сторінки партії у Facebook

Станом на пів на восьму ранку на сайті ЦВК було оприлюднено 33,8% протоколів з Рівненщини. Відповідно до них, у чотирьох округах області виграють представники президентської партії, на півночі області – самовисуванець.

У 152 окрузі (Рівне) опрацьовано 70% протоколів. З великим відривом перемагає представники  «Слуги народу» Олександр Ковальчук, у якого – 31% голосів.

На другому місці – висуванець «Свободи» та чинний нардеп Олег Осуховський (13,6%), на третьому – самовисуванець Микола Бляшин (10,3%), на четвертому – кандидат від «Батьківщини» Олександр Курсик (9,6%), на п’ятому – самовисуванець Святослав Євтушенко (7,1%).

У 153-му окрузі, до якого входять центральні райони області та частина Рівного (район Льонокомбінату та Північного), опрацьовано 32,8% протоколів. Наразі зі значним відривом перемагає Роман Іванісов, висуванець «Слуги народу» - 35,6% голосів.

За Іванісовим йде чинний нардеп та самовисуванець Юрій Вознюк, у якого – 22,1% голосів. На третьому місці – «свободівець» Володимир Валявка (9,8%), на четвертому – висуванець «Європейської солідарності» Віталій Ундір (9,2%), на п’ятому – самовисуванець Віктор Щербачук (8,4%).

Півдні області, у 154-му окрузі, який називають найбільш патріотичним, також лідирує зі значним відривом висуванець «Слуги народу» Олександр Аліксійчук. В окрузі наразі опрацьовано 51% протоколів. Відповідно до них, пан Аліксійчук набирає 35,1% голосів.

На другому місці у 154 окрузі – самовисуванець та чинний нардеп Олександр Дехтярчук (16,6%), на третьому – батьківщинівець Ігор Луценко (12,7%), на четвертому – свободівець Володимир Ткачук (11,3%), на п’ятому – радикал Сергій Женевський (8,3%).

155-й округ, що на крайній півночі Рівненщини, - єдиний, який, схоже, не обере представника президентської партії. Станом на 07:45 ранку ЦВК оприлюднила дані 29% протоколів округу. За ними перемогу здобуває самовисуванець Віктор М’ялик – 33,9% голосів.

Чинний нардеп та самовисуванець Василь Яніцький має 23,4% голосів в окрузі, представник «Слуги народу» Володимир Рашовський – 22,5%, свободівець Олександр Задорожний – 6,2%, радикал Юрій Білик – 4,6%.

У 156-му окрузі, в який входять Березнівський, Сарненський та Костопільський райони, найповільніше опрацьовують протоколи. Коли виходила ця стаття, опрацьовано було лише 14,5%. Поки в окрузі лідирує висуванець «Слуги народу» Сергій Литвиненко – 30,2% голосів.

На другому місці у 156-му окрузі – самовисуванець Олександр Данильчук – 15,4%, на третьому  - висуванка «Батьківщини» Ксенія Павловська – 14,7%, на четвертому – самовисуванець Василь Кльоп – 12,1%, на п’ятому – висуванець «Голосу» Андрій Пехотін – 8,2% голосів.

Оскільки більшість протоколів ще не підрахована, відсоткове співвідношення голосів може змінитися, проте, найімовірніше, список переможців в округах не зміниться.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також