У Дачному масиві на Гощанщині горів будинок (ФОТО/ВІДЕО)

791 0

Ми у соцмережах:

У Дачному масиві на Гощанщині горів будинок (ФОТО/ВІДЕО)

11 жовтня о 15:53 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Бабин Гощанського району (масив Дачний).

На місце виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного, співробітників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області, а також вогнеборців місцевої пожежної команди села Біла Криниця Рівненського району.

Рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться у цокольному поверсі двоповерхового, цегляного житлового будинку.

Існувала загроза поширення вогню на перший поверх з подальшим розповсюдженням вогню по усіх приміщеннях. На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. Ускладнювало гасіння пожежі сильне задимлення, а тому рятувальники  працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. О 18:44 пожежу загасили. Жертв та постраждалих на пожежі немає. Будинок було врятовано. 

Вогнем знищено 1 м.куб. твердого палива, бойлер, речі домашнього вжитку. Вогнем було пошкоджено диван й закопчено стіни та стелю в цокольному поверсі житлового будинку. Причина та збитки від пожежі встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також