У День Святого Валентина можна подати заяву про одруження до опівночі

1293 0

Ми у соцмережах:

У День Святого Валентина можна подати заяву про одруження до опівночі

«Кохання поза часом» пануватиме у Рівненському міському відділі ДРАЦС у День Святого Валентина. 14 лютого будинок урочистих подій працюватиме набагато довше – з восьмої ранку до опівночі. Аби всі закохані саме у цей день змогли подати свої заяви про реєстрацію шлюбу.

– Міністерство юстиції вперше організовує акцію «Кохання поза часом». Думаю, що майбутнім нареченим вона сподобається. Якщо пара хоче подати заяву саме 14 лютого, то може не хвилюватися, що не встигне зробити це протягом робочого дня. Адже до Дня всіх закоханих час роботи міського ДРАЦСу у Рівному продовжили до опівночі. То ж всі бажаючі однозначно встигнуть подати заяви про шлюб, – розповідає заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з питань державної реєстрації Неля Ковальова. – І навіть якщо хтось тільки планує ввечері 14 лютого освідчуватися у коханні, то, отримавши згоду другої половинки, теж може зробити їй несподіваний сюрприз – запропонувати відразу ж подати заяву до ДРАЦСу.

А ось нареченим, які вже будуть одружуватися цього дня, також підготували приємні несподіванки.
– Церемонія розпису буде відрізнятися від попередніх. Ми хочемо створити романтичну атмосферу, приурочену Дню закоханих. Але що саме чекає наречених, поки залишимо у таємниці, аби це стало для них гарним сюрпризом. До слова, одружуватися у Рівному 14 лютого буде вже рекордна для цього дня кількість пар – 35, – зазначила Неля Ковальова. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також