У «день тиші» поліція виявила порушення на Рівненщині

1028 0

Ми у соцмережах:

У «день тиші» поліція виявила порушення на Рівненщині

Вчора, 30 березня, до поліції скаржилися мешканці Рівненського, Гощанського районів та Рівного на білборди та листівки від кандидатів.

Близько опівдня поліцейські зареєстрували повідомлення від жителя області, що вздовж автодороги поблизу села Бармаків Рівненського району розташовані сім білбордів, які, на думку заявника, містять агітаційні матеріали.

За результатами перевірки на місці події працівники поліції не виявили ознак правопорушень, оскільки всі білборди не містили жодної інформації про особу, яка бере участь у передвиборній агітації, тобто про кандидата у президенти України.

Аналогічну зовнішню рекламу зафіксували і на вулиці Степана Бандери у Рівному, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Йдеться про білборди «Думай» з кольорами передвиборчої кампанії Петра Порошенка, «Змінюй» (Юлії Тимошенко) та та зелені білборли з різними написами, які нагадують про Володимира Зеленського.

Також близько 17 години до поліції повідомив 60-річний житель Гощі, що на вулиці Шевченка він виявив агітаційні листівки. Вказаний факт підтвердився. Матеріали від одного з кандидатів були розміщені на кількох бетонних стовпах. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до адмінправопорушення.

Як стало відомо РВ, йдеться про плакати з агітацією Петра Порошенка. Такі ж листівки були розклеєні в селах Рівненського району.

У цілому з початку виборчого процесу до 18:30 30 березня до поліції Рівненської області надійшло 104 повідомлення, пов’язані із виборчим процесом.

Правоохоронці склали 26 адмінматеріалів, які скеровано до суду, а також проводиться досудове розслідування у трьох кримінальних провадженнях.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також