У «день тиші» в Рівному спалили «Мерседес» кандидату

1158 0

Ми у соцмережах:

У «день тиші» в Рівному спалили «Мерседес» кандидату

Неспокійним видався передвиборчий «день тиші» у керівника Рівненського обласного водоканалу Андрія Карауша. У суботу вранці, 24 жовтня, його розбудив вогонь біля багатоповерхового будинку на вулиці Клима Савура, де він проживає.

Виявилось, що горить його ж «Mercedes-Benz CLS 350» 2012 року випуску, залишений у дворі. Відповідно до декларації чиновника, вартість авто на момент купівлі складала 791 190 гривень. Інших автомобілів п.Карауш у власності не має.

Можна припустити, що Андрій Карауш припаркував свій «Mercedes» після того, як цілий день агітував своїх виборців. Адже він очолює список партії «Слуга Народу» до Рівненської обласної ради.

Дмитро Мельник, речник ГУ ДСНС в Рівненській області:

— Наші вогнеборці спрацювали дуже оперативно та за лічені хвилини прибули на виклик на місце пожежі. Виявили, що автомобіль хтось підпалив. Адже горіло лише в одному місці — під мотором. Знайшли й пляшки, в яких міг бути бензин. Їх вилучила поліція для експертизи. Вогонь пошкодив моторний відсік та бампер автомобіля.

За фактом підпалу слідчі міського відділку поліції Рівного розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Наразі шукають осіб, які могли скоїти цей злочин.

Андрій Карауш

Андрій Карауш, кандидат у депутати обласної ради:

— Не знаю, кому і для чого це було треба. Прямих погроз я не отримував. Напевно, у такий спосіб вирішили мене залякати. Не виключаю, що підпал, а це був саме підпал, бо правоохоронці з-під авто вилучили каністру, в якій, ймовірно, і була запальна рідина. Пов’язую це з моєю політичною діяльністю.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також