У депутатки Рівненської обласної ради виявили коронавірус

3276 0

Ми у соцмережах:

У депутатки Рівненської обласної ради виявили коронавірус

Людмила Мариніна – позапартійна, обрана від «Батьківщини» депутатка обласної ради, повідомила, що захворіла на COVID-19. Вона проживає у Сарнах, працює заступницею голови Сарненської РДА. Нагадаємо, що саме Сарненщина стала першим районом на Рівненщині, де виявили хворих.

 Людмила Мариніна запевняє, що дотримувалася усіх умов карантину:

«Я дотримувалась всіх вимог і правил карантину, носила маску і рукавички, проводила дезінфекцію, але так сталося, що я захворіла. Так, у мене підтвердили коронавірус. Я не маю права когось звинувачувати, бо не знаю, звідки той вірус прийшов».

За словами політика, вона відчуває лише легкі симптоми хвороби – слабкість та кашель. Проте все одно боїться.

«Хоча я дуже сильна людина, позитивна і енергійна, завжди стараюся підбадьорити і надихати інших, після того як підтвердили хворобу, був страх. Страх не за себе - за дітей, за рідних і близьких!!!» - каже Мариніна.

Нагадаємо. що з такими легкими симптомами тест на коронавірус звичайним жителям області не роблять. Навіть щоб провести експрес-тест, медики вимагають серйозніших симптомів, як-от температура чи пневмонія, керуючись протоколом МОЗ. Щоправда, винятками є люди, які повернулися з-за кордону та раніше були в контанті з хворими на COVID-19.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також