У десяти містах рашистів по радіо оголосили повітряну тривогу

580 0

Ми у соцмережах:

У десяти містах рашистів по радіо оголосили повітряну тривогу

В МНС РФ заявили про злам.

Сьогодні в 10 містах Росії по радіо пролунали оголошення про повітряну тривогу і загрозу ракетного удару, пізніше в МНС Росії заявили, що це була хакерська атака, повідомляє УП.

- Увага, оголошується повітряна тривога. Усім негайно пройти в укриття. Увага, увага, загроза ракетного удару, - пролунало в ефірі радіостанцій Relax FM, "Авторадіо", "Юмор FM", Comedy radio.

Це чули мешканці П'ятигорська, Тюмені, Воронежа, Казані, Нижнього Новгорода, Магнітогорська, Бєлгорода, Старого Оскола, Уфи, Новоуральська.

Згодом в МНС Росії заявили, що оголошення з'явилось на радіостанціях в результаті хакерської атаки.

- Унаслідок хакерської атаки на сервери низки комерційних радіостанцій у деяких регіонах країни в ефірі прозвучала інформація про нібито оголошення повітряної тривоги та загрозу ракетного удару, - йдеться в повідомленні.

Telegraf повідомляє, що невідомими хакерам вдалося зламати супутник Eutelsat W4, який забезпечував доступ радіосигналу в окремі російські області. Замість звичної трансляції було запущено аудіоролик зі звуками сирени та повідомленням про тривогу.

Звісно ж, подібний інцидент не могли оминути увагою українські користувачі соцмереж. Більшість із них вважає, що росіянам буде корисно відчути, як це — регулярно чути повітряну тривогу і хвилюватися за власне життя. Також дехто пише, що це всього лише "підготовка" до майбутньої реальності, у якій доведеться жити незабаром рашистам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також