У Донецькій області загинув командир бойової машини з Рівненщини

2711 0

Ми у соцмережах:

У Донецькій області загинув командир бойової машини з Рівненщини

Жорстока війна забрала життя ще одного костопільчанина. 17 грудня під час бойового зіткнення та обстрілу в районі н.п. Опитне Донецької області загинув командир бойової машини – командир 3 механізованого відділення 3 механізованого батальйону військової частини А0998, молодший сержант Богдан Полюхович.

Богдан народився 1 серпня 1990 року в м.Костопіль. Навчався в школі №5. Проходив строкову службу в ЗСУ. В мирний час Богдан займався ремонтом автомобілів. З 2015 року по 2017 рік відстоював територіальну цілісність Батьківщини з початку неоголошеного вторгнення росії на Луганському та Донецькому напрямках в складі 57 Кіровоградської бригади. Є учасником АТО. 25 лютого 2022 року добровольцем пішов на війну з російським агресором і в складі 24 ОМБр ім. короля Данила став на захист України.

Костопільська міська рада висловлює  щирі співчуття сім’ї, родині, друзям загиблого Героя! Богдан був працьовитим, життєрадісним та добрим товаришем для багатьох. Його пам’ятатимуть усі як великого патріота, відважного Воїна. Від нас йдуть найкращі! Безмежна шана полеглиму за Батьківщину Богдану Полюховичу!  Вічна, світла пам'ять Герою України!

Про деталі поховання буде повідомлено згодом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також