У дорожньо-транспортних пригодах на Рівненщині постраждали двоє мотоциклістів і пішохід

1209 0

Ми у соцмережах:

У дорожньо-транспортних пригодах на Рівненщині постраждали двоє мотоциклістів і пішохід

Повідомлення про автопригоди із потерпілими отримали 19-20 серпня поліцейські Млинівського, Березнівського та Сарненського районів.

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася у селі Новоселівка Млинівського району 19 серпня близько 21:30 травмувалася місцева жителька.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Opel Vectra», 50-річний дубенчанин, який приїхав у гості до 36-річної жительки села Новоселівки, заїжджаючи заднім ходом на подвір’я допустив наїзд на жінку.
Потерпілу доставили у реанімаційне відділення районної лікарні, де медики у неї діагностували політравму, тупу травму живота та поперекової ділянки, забій нирки, множинний перелом кісток тазу та ребер. Автомобіль поліцейські доставили на територію Млинівського відділення поліції.

У реанімації перебуває і 18-річний мотоцикліст, житель села Моквин, який учора, близько 22-ї години у селі Колодязне допустив зіткнення із автомобілем «Volkswagen Touran». 21-річний водій саме здійснював маневр розвороту. Мотоцикліста із тяжкими травмами госпіталізували до лікарні, де у нього також відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння. Транспортні засоби поміщені на територію Березнівського відділу поліції.

А вже сьогодні, 20 серпня, після опівночі поліцейські отримали повідомлення про автопригоду у селі Тинне Сарненського району, де зіткнулися мотоцикл і автомобіль «Audi A4». Водія двоколісного транспортного засобу, 28-річного місцевого жителя, який за зовнішніми ознаками перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, госпіталізували до медзакладу із закритою черепно-мозковою травмою та переломом ноги. Кермувальник авто був тверезий.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також