У ДТП постраждали троє людей (оновлено)

3856 0

Ми у соцмережах:

У ДТП постраждали троє людей (оновлено)

Поліція повідомила подробиці дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась увечері 28 квітня у селі Грушвиця Друга Рівненського району.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Opel Vectra» на іноземній реєстрації, 18-річний житель села Молодаво Дубенського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «DAF» під керуванням 68-річного громадянина Республіки Сербія.

Постраждав водій легковика та ще двоє його пасажирів. У кермувальника медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки та забій легень, а у 16-річної жительки села Мирогоща — закриту черепно-мозкову травму та забої тіла. Водія та пасажирку госпіталізували у травматологічне відділення. 18-річний житель села Варковичі отримав відкриту черепно-мозкову травму та гематому головного мозку. Парубок перебуває у реанімації.Водій автомобіля «DAF» у ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезим.  У водія легковика відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Перекинута вантажівка перекрила автодорогу, відтак патрульні поліцейські організували об’їзд цієї ділянки.

Служба автомобільних доріг в Рівненській області повідомила, що рух автодорогою М-06 на місці ДТП в районі с.Грушвиця-2 було відновлено у максимально стислі терміни. Завдяки спільним та злагодженим діям патрульних, поліцейських Рівненського райвідділу поліції, бійців аварійно-рятувального загону спецпризначення та філії Рівненська ДЕД ДП «Рівненський облавтодор» вдалось оперативно розчистити завал, та прибрати вантажівку, які повністю перегородили проїжджу частину.

Вантажівка, яка є речовим доказом в кримінальному провадженні відкритому за фактом пригоди, поки залишається на місці з метою проведення невідкладних слідчих дій. Після відновлення руху на місці залишаються патрульні поліцейські для забечення безпеки дорожного руху та схоронності майна. Збитки ще встановлюються, адже ушкоджень зазнали не лише люди та автомобілі, а й об‘єкти дорожної інфраструктури: бар‘єрне огородження, мостові стійки, тощо..

Щойно поліція Рівненщини повідомила, що хоча рух цією ділянкою дороги відновлено, однак, смуга руху у напрямку Львова досі перекрита вантажівкою. Тут працюють патрульні поліцейські, які регулюють рух. Водій - госпалізований у реанімацію. Двоє пасажирів - у траматологію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також