ДТП в Рокитнівському районі: постраждали дідусь з онучкою

3111 0

Ми у соцмережах:

ДТП в Рокитнівському районі: постраждали дідусь з онучкою

Автопригода трапилася учора, дев’ятого жовтня, близько 18:30 у селі Березовому Рокитнівського районую. На місці ДТП поліцейські встановили, що водій автомобіля «БМВ-530» на іноземній реєстрації, 21-річний місцевий житель, на вулиці Центральній допустив зіткнення із зустрічним мотоциклом «Bird» під керуванням 56-річного односельця. Від удару мотоцикла відкинуло на дерев’яний паркан.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції області, внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст, який за зовнішніми ознаками був тверезий, та пасажирка – дев’ятирічна онука. У чоловіка діагностували відкритий перелом стегнової кістки, а у дівчинки — відкритий перелом стегнової кістки та перелом кісток гомілки. Обох госпіталізували до Рокитнівської лікарні. Водій авто з місця пригоди втік. Наразі його розшукують поліцейські. Зі слів, свідків, він об’їжджав вибоїну, тому виїхав на зустрічну смугу.

Автомобіль на мотоцикл доправили територію місцевого відділення поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також