У Дубенському районі грубе порушення правил дорожнього руху призвело до ДТП із потерпілим

1434 0

Ми у соцмережах:

У Дубенському районі грубе порушення правил дорожнього руху призвело до ДТП із потерпілим

До поліції сьогодні близько 8-ї години ранку надійшло повідомлення, що у селі Бірки в автопригоді за участі двох транспортних засобів постраждав один із її учасників.

Слідчо-оперативна група Дубенського районного відділу поліції з’ясувала, що 21-річний дубенчанин, водій автомобіля «ВАЗ-2109», виконував маневр розвороту у невстановленому місці та, перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки, допустив зіткнення з автомобілем «Opel Vivaro» під керуванням 34-річного жителя Тернопільської області.

 

Кермувальника «ВАЗівки» каретою «швидкої» доставили до лікарні, де у нього діагностували перелом ключиці та забої. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення Дубенської центральної міської лікарні.

 

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик. За результатами огляду на стан сп’яніння водій «Opel» був тверезий, у кермувальника «ВАЗ» - відібрані біологічні зразки, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також