У Дубні били поліцейських

2920 0

Ми у соцмережах:

У Дубні били поліцейських

Тілесні ушкодження отримали 31-річний поліцейський та його 27-річна колега. В обох медики діагностували забої тіла, закриті черепно-мозкові травми.

П’ятого березня  до поліції надійшло повідомлення 17-річного жителя Дубна про те, що його на вулиці побили двоє чоловіків. Туди негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції Дубенського відділу -  лейтенант та старший лейтенант поліції. Схожих за описом нападників на малолітнього правоохоронці виявили поблизу місцевого магазину на вулиці Мирогощанській.  Двоє 18-річних місцевих жителів, які перебували напідпитку, почали агресивно себе поводити та шарпати за поліцейських.  На попередження правоохоронців припинити протиправну поведінку, молодики розлютилися ще більше. Один з них почав бити 31-річного поліцейського,о тож 27-річна старший лейтенант одразу по рації викликала підмогу. У цей час інший молодик з ножем накинувся на поліцейську, яка зуміла ухилитися від удару. Схопивши її за волосся, нападник почав наносити їй удари. За кілька хвилин прибув додатковий екіпаж працівників групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці застосували до зловмисників наручники та доставили до місцевого відділу поліції.  З’ясувалося, що обоє дубенчан потрапляли у поле зору правоохоронців. Один із них притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж, за що нині відбуває покарання з іспитовим строком. Його товариш перебуває під слідством за зберігання майна, отриманого злочинним шляхом. 

За фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов’язків слідчі розпочали досудове розслідування.

 Т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков повідомив, що обох молодиків затримали, і вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.  Максимальне покарання, яке загрожує нападникам, п’ять років позбавлення волі.  В обох поліцейських медики діагностували забої тіла, закриту черепно-мозкову травму, крім того поліцейська отримала перелом ноги. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також