У Дубні через свято перекриють рух транспорту

2763 0

Ми у соцмережах:

У Дубні через свято перекриють рух транспорту

Завтра, восьмого вересня, у Дубні відбудеться районне фольклорне свято «З народної криниці». У зв’язку з проведенням святкових заходів з 12:00 до 16:00 буде обмежено рух транспорту вулицею Данила Галицького від Свято-Іллінського собору до Свято-Миколаївського монастиря.

Святкування розпочнеться у дубенському Свято-Іллінському соборі молебені за Україну та Дубенщину. О 12:00 від Дубенського коледжу культури і мистецтв РДГУ через центральну площу міста та вулицю Данила Галицького до районного будинку культури пройде традиційною святковою ходою пройде колона жителів сільських рад та територіальних громад району, пише 03656.com.ua.

На гостей свята чекає концерт від зразкових та народних колективів району, запрошених гостей свята. Також виставки, майстер-класи народних умільців. Сільські ради та громади змагатимуться між собою в номінаціях «Найсмачніший український борщ», «Кращий коровай», «Краща виставка сільської ради та громади», «Краща колона». Для найменших відвідувачів працюватимуть дитячі атракціони з аніматорами, святкова торгівля, фарби-фест, лотерея. Крім того, о 16:00 в актовій залі районного будинку культури відбудеться урочиста церемонія вручення відзнак рейтингу громадської шани «Золотий колос». 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також