У Дубні медики «швидкої» повернули до життя дитину, яка перебувала у стані клінічної смерті

1314 0

Ми у соцмережах:

У Дубні медики «швидкої» повернули до життя дитину, яка перебувала у стані клінічної смерті

30 серпня о 21:01 на лінію 103 надійшов виклик від жительки м.Дубно. Вона повідомила, що у її доньки температура 39 °C , «шкірні покриви - посиніли». Вік дитини 1 рік та 2 місяці.

Зі слів матері стало відомо, що у пацієнтки раптово піднялася температура тіла. Упродовж дня рідні намагалися самостійно її збити, проте о 20:55 у дитини зупинилася серцева діяльність.

Сім’я благополучна. Дитина доглянута. Відповідає фізичному розвитку відповідно до віку.

Дитина була у стані клінічної смерті. Медики негайно розпочали реанімаційні заходи. Вони тривали півтори години.
Завдяки злагодженим діям бригади Дубенської станції ШМД, вдалося повернути до життя однорічну дівчинку.
Попередній діагноз: стан після клінічної смерті.  Дитину транспортовано до реанімаційного відділення Дубенської міської лікарні.

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги висловлює щиру подяку лікарській бригаді Дубенської станції ШМД: лікарю Павлу Венгровському, фельдшеру Андрію Кузьмовичу та водію Генадію Кошубі.

- Ви успішно провели реанімаційні заходи дитині, що перебувала у стані клінічної смерті, які завершилися повним відновленням серцевої діяльності. Ми горді тим, що у нас працюють такі професіонали! Дякуємо за відмінний результат! - йдеться у повідомлення Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також