У Дубні не можуть розпочати опалювальний сезон

1294 0

Ми у соцмережах:

У Дубні не можуть розпочати опалювальний сезон

Ще 7 жовтня виконком Дубна прийняв рішення про початок опалювального сезону в місті з 18 жовтня. Проте поки що тепло в батареях дубенчан не з’явиться – через проблеми з газовиками.

 Про це повідомляє Дубенська міська рада.

«По закінченню опалювального сезону 2020-2021 років вхідна запірна арматура на лініях газопостачання в котельнях КП “Дубнокомуненергія” була перекрита та опломбована представниками АТ “Рівнегаз” та Дубенське УЕГГ АТ “Рівнегаз” за участі представників Служби безпеки АТ “Рівнегаз”. Станом 18.10.2021 року очікується прибуття представників Служби безпеки АТ “Рівнегаз” для розпломбування газового обладнання котелень на території міста Дубна. Оператори та технічний персонал котелень перебувають на робочих місцях», - йдеться в повідомленні.

Дубенська міська рада констатує, що в місті не вдалося вчасно розпочати опалювальний сезон, проте в той же час наголошується, що через «незалежні» від депутатів та чиновників обставини. Протягом 2-3 днів КП “Дубнокомуненергія” очікує розпломбування газового обладнання та запуску приналежних їм котелень.

До слова, у Костополі опалення увімкнули ще 12 жовтня. У Рівному мають запускати відсьогодні, 18 жовтня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також