У Дубні п`яний 17-річний водій збив електроопору

1508 0

Ми у соцмережах:

У Дубні п`яний 17-річний водій збив електроопору

У неділю, близько 6-ї години ранку, патрульні отримали виклик про водія, який скоїв ДТП і намагається втекти.

За вказаною адресою прибули поліцейські, які застали водія та його друзів за невдалими спробами самостійно деблокувати машину з-під поваленого стовпа.

Порушником виявився 17-річний дубенчанин, який ніколи не отримував посвідчення водія і до того ж мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місце події викликали батька неповнолітнього і вже в його присутності хлопцю провели огляд на стан сп’яніння, результат — 1,48 проміле.  Щоправда, батько правопорушника також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але це не зупинило його і він сів за кермо автомобіля, за що і був зупинений патрульними. Від проходження огляду відмовився.

У результаті ранкової автопригоди поліцейські склали чотири адміністративні матеріали.

На неповнолітнього водія одразу три — протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) і протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП отримав і його батько, 57-річний дубенчанин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також