У Дубні слідчий врятував життя жінці

1835 0

Ми у соцмережах:

У Дубні слідчий врятував життя жінці

Слідчий Віктор Скворцов ніс службу на одній із виборчих дільниць райцентру Дубно, але звичне чергування у день виборів запам’ятає надовго…

Розповідає Голова дільничної виборчої комісії Тетяна Бречко:
— Спочатку все було нормально. Підрахунок голосів провели без порушень та неприємностей. А коли вже фактично пакували бюлетені, одна із членів комісії вийшла з приміщення, де їй стало погано. Вона впала і втратила свідомість.

На порятунок жінки кинувся поліцейський, який ніс службу на ДВК. Не гаючи часу, почав надавати їй першу домедичну допомогу.

— У такій стресовій ситуації одразу прийшло розуміння і пригадалося, що треба робити і в якій послідовності, щоб врятувати людину, — говорить слідчий слідчого управління ГУНП в Рівненській області Віктор Скворцов.

Якби не дзвінок із подякою від голови ДВК Тетяни Бречко на спецлінію 102 про вчасно надану домедичну допомогу члену комісії поліцейським, про цю історію ніхто б і не довідався.

Дуже вдячні і втішені, що саме він ніс службу у нас на дільниці, — підсумувала Тетяна Бречко.

Сама дубенчанка, якій стало зле на дільниці, мало пам’ятає, що саме трапилось:
Як мені розповіли, поліцейський дуже оперативно зреагував, почав мене рятувати, викликав «швидку», — пригадує події тієї ночі Марія Герасимчук.

Нині потерпіла проходить обстеження, аби з’ясувати причину тимчасового нездужання.

Відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також