У Дубні стартує рок-фестиваль «Тарас Бульба»

1380 0

Ми у соцмережах:

У Дубні стартує рок-фестиваль «Тарас Бульба»

19-21 липня місто перетвориться на центр нестримного драйву.

На гостей чекає понад 40 гуртів різножанрової направленості, серед яких – «ТНМК», «KARNA», «Stoned Jesus», «Nokturnal Mortum», «Лінія Маннергейма», «Фіолет», «OT Vinta», «Infected Rain» (Молдова), «Тарута», «Вій», «Joryj K?oc», «Мотанка», «Detach».

на музичному фестивалі функціонуватимуть три сцени – головна, альтернативна та літературна. Для наймолодших відвідувачів облаштують дитячу галявину, на якій будуть лялькові вистави, ігри та розваги, квести, майстер-класи.

Із літературними творами виступлять Сергій Жадан, Олег Каданов, Олександра Гонтар, Сергій Мартинюк, Юрко Журавель, Андрій Ляшук. На цій же локації відбудеться постановка вистави «ГалюЦеНація» театру Нянькіних із Сум.

На території фестивалю розміститься і козацький курінь Печерської сотні Опанаса Предримирського Київського реєстрового козацького полку, в якому демонструватимуть побут та зброю козаків, читатимуть лекції з історії козацьких звичаїв та військової справи.

Окрім того, буде нагода навчитися стріляти з лука, пройти вишкіл та посмакувати козацькими стравами.

Щороку журі визначає найкращий музичний колектив з молодих і перспективних команд, відібраних з усієї України. Квитки на подію можна придбати через офіційний сайт фестивалю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також