У Дубні затримали чоловіка, який обікрав піцерію

1103 0

Ми у соцмережах:

У Дубні затримали чоловіка, який обікрав піцерію

Вчора близько четвертої ранку працівниця однієї з піцерій у Дубні повідомила поліції, що хтось уночі вкрав із закладу гроші та мобільний телефон. Вона приїхала на місце події, бо спрацювала сигналізація.

Під час огляду місця події поліцейські встановили, що невідомий викрав майже 9,2 тис. грн, які були у коробці за барною стійкою, там лежав і телефон. Неподалік закладу поліцейські знайшли велосипед, який, як з’ясувалося, забув зловмисник. Ним виявився 30-річний дубенчанин. Чоловіка за місцем проживання розшукали правоохоронці. Під час поверхневого огляду поліцейські знайшли й частину крадених коштів.

Слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції з’ясувала, що зловмисник проник до піцерії, відтиснувши пластикове вікно, а вийшов через запасний вхід. Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Начальник слідчого відділу Михайло Савюк розповів:

– Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці зясували, що дубенчанин вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також