У Дубровиці чоловік поцілив каменем у вікно приміщення ТВК

911 0

Ми у соцмережах:

У Дубровиці чоловік поцілив каменем у вікно приміщення ТВК

До поліції учора, 24 вересня, близько 18-ї години повідомив голова міської територіальної виборчої комісії, що невідома особа розбила вікно в приміщенні ТВК у райцентрі. Правоохоронці піймали зловмисника. Він не зміг пояснити, для чого це зробив.

 Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник жбурнув камінь у вікно, пошкодивши скло. На момент інциденту в приміщенні перебували двоє членів комісії — ніхто із них не постраждав.

У результаті проведених розшукових заходів працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 51-річний місцевий житель, який, пояснити свої дії так і не зміг, оскільки був напідпитку. Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема і за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

За фактом хуліганства слідчі Дубровицького відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати мінімум штраф від 17 до 34 тисяч гривень, а максимум — обмеження волі на строк до п'яти років.

Сума завданих збитків встановлюється.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також