У Дубровиці та у Рівному поліція вилучила безакцизні цигарки

716 0

Ми у соцмережах:

У Дубровиці та у Рівному поліція вилучила безакцизні цигарки

Два факти незаконного придбання, зберігання та транспортування підакцизних товарів задокументували учора, загалом вилучили 1750 пачок фальсифікованих цигарок .

На блокпосту дільничний офіцер поліції відділення №1 м. Дубровиця зупинив для перевірки автомобіль «Mercedes-Benz Vito». За результатами огляду транспортного засобу, яким керував 38-річний житель села Сварицевичі, в багажному відділенні було виявлено цигарки без марок акцизного податку. Слідчі Дубровиці вилучили авто та 250 пачок цигарок. Як зазначив чоловік, придбав їх у невідомого в Сарнах для власного споживання.

Крім того, біля одного із торгових центрів у Рівному поліцейські виявили 44-річного місцевого жителя із візком, на якому він транспортував три громіздкі коробки в поліетиленових пакетах. Під час проведення перевірки з’ясувалося, що там містилися безакцизні цигарки. Слідчо-оперативна група вилучили 1500 пачок тютюнових виробів різних марок. Від будь-яких пояснень рівнянин відмовився.

За обома фактами незаконного придбання, транспортування та збуту підакцизних товарів розпочаті досудові розслідування. Поліцейські встановлюють походження фальсифікованих тютюнових виробів. Вирішується питання про накладення на вилучене арешту.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також