У Дубровиці здорожчав проїзд у міських маршрутках

898 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Це сталося з 1 січня 2022 року.

Разовий проїзд у міському громадському транспорті Дубровиці з 1 січня 2022 року становить 8 гривень. Підвищили тарифи члени виконавчого комітету Дубровицької міської ради на черговому засіданні 13 грудня. Їздити дешевше зможуть лише категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд.

У мерії "переводять стрілки" на перевізників, які бідкаються, що під час карантинних "обмежень", нібито, зменшилася кількість пасажирів, відтак обслуговування транспортних засобів (за версією маршрутників), значно перевищує прибуток.

"Встановити тариф на перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху в м. Дубровиця в розмірі 8,00 грн. Рішення набирає чинності з 01 січня 2022 року. Головному спеціалісту фінансово-економічного відділу (Вікторія Марциневич) оприлюднити рішення на офіційному сайті міської ради в мережі інтернет. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 21 листопада 2018 року №173 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху в м. Дубровиця». Контроль за виконанням даного рішення доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Юрій Яременко)", – йдеться в офіційному повідомленні на сайті міськради.

Власники маршрутних-таксі запропонували підвищити вартість проїзду від 5 до 8 гривень. Обидві сторони впевнені, що вищезгадане рішення працюватиме на користь учасників руху. Мовляв, підвищиться комфорт під час пасажирських перевезень. Про це пише видання polissya.org/
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також