У Дубровицькому районі затримали чоловіка, який побив пенсіонера та втік

1573 0

Ми у соцмережах:

 У Дубровицькому районі затримали чоловіка, який побив пенсіонера та втік

Четвертого січня близько восьмої ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що до Дубровицької лікарні із важкою травмою голови доправили 77-річного жителя села Орв’яниця.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Рівненській області.

Поліцейські встановили, що тієї ночі до 77-річного чоловіка спочатку у вікно, а потім у двері постукав невідомий. Господар вважаючи, що то прийшов додому син, не вагаючись відчинив двері. Проте на порозі стояв знайомий із сусіднього села Билятичі Сарненського району. У стані сильного алкогольного сп’яніння чоловік почав бити пенсіонера, після чого одразу втік. Чоловік зумів зателефонувати до сина, а той викликав «швидку».

Лікарі діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння черепа, забій головного мозку, рвану рану коліна. Пенсіонера госпіталізували у нейрохірургічне відділення лікарні Рівного.

Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зґвалтування, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив  начальник слідчого відділу Дубровицього відділення поліції Іван Отупор. — Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Чоловік може знову опинитися за гратами на строк від п’яти до восьми років.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також