У двох ДТП постраждали пішохід та пасажир мотоцикла

1118 0

Ми у соцмережах:

У двох ДТП постраждали пішохід та пасажир мотоцикла

Автопригоди сталися у Березнівському районі та Рівному 30 жовтня.

Увечері на вулиці Кавказькій у Рівному водій автомобіля «Renault 9», 49-річний рівнянин, наїхав на 40-річну жительку села Здовбиця Здолбунівського району, яка переходила дорогу  по нерегульованому пішохідному переході.

Потерпілу госпіталізували до лікарні. Медики у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану голови. Водій за результатами медичного освідування був тверезим.

Також у дорожньо-транспортній пригоді на Березнівщині постраждав пасажир мотоцикла. Двоє 22-річних жителів села Бистричі їхали мотоциклом «Bird» автодорогою між селами Іванівка та Поліське. Із невстановлених поки причин, пасажир не втримався та впав із двоколісного. Після цього через кілька метрів впав і мотоцикліст.

У 22-річного пасажира, який попередньо був в стані алкогольного сп’яніння, медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку та мозкову кому. Зі слів медиків, він перебуває в реанімаційному відділенні у критичному стані. У мотоцикліста, який отримав незначні ушкодження, відібрані зразки крові для визначення стані сп’яніння.

За обома фактами триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також