У двох північних районах правоохоронці вилучили цигарки та пальне

847 0

Ми у соцмережах:

У двох північних районах правоохоронці вилучили цигарки та пальне

Шість обшуків у Зарічненському та Дубровцькому районах провели правоохоронці, які розслідують кримінальні првадення за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу підроблених марок акцизного податку.

В ході слідчих дій, санкціонованих судом, 27 липня було виявлено незаконно виготовлені підакцизні товари, зокрема понад 14 000 пачок цигарок закордонних та вітчизняних брендів, які призначались для збуту на території області, а також 2 тонни дизельного пального. Загальна вартість виявленого – понад 1 млн. грн.

За результатами проведення обшуків підакцизні товари та дизпаливо вилучені, вирішується питання щодо накладення на них арешту.
На даний час тривають першочергові слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та осіб, що його вчинили. Слідчі та процесуальні дії проведені спільно зі слідчими  ГУ ДФС у Рівненській області та працівниками СБУ в Рівненській області, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також