У двох районах на Рівненщині утеплюють школи

1111 0

Ми у соцмережах:

пресслужба Рівненської ОДА

У навчальних закладах Володимирецького та Рокитнівського районів взимку стане тепліше. Так, вперше за 50 років відремонтували покрівлю школи в селі Полиці Володимирецького району. Старий дах розібрали, замінили каркас із балок та крокв, а на нього вистелили нове покриття.

Директорка школи Віра Рубаха розповідає:

– Стара покрівля всюди протікала, навіть у відносно новому 20-річному корпусі початкових класів. Місцями навіть провалювалася. Ця вода стікала стінами, а вони руйнувались і їх треба було постійно ремонтувати.

Крім того, у школі планують встановити водостічну систему та двері на фронтонах, облаштувати протипожежний виходу на горище, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Також завершують капітальний ремонт покрівель Володимирецького НВК та Володимирецької ЗОШ №1. Минулого року дахи цих шкіл повністю перекрили, замінили і несучі конструкції. Цьогоріч улаштували підвісні жолоби, встановили водостічні труби, коліна, відливи та лійки, огородили покрівлі перилами.

А Сновидовицька ЗОШ, що у Рокитнівському районі, матиме новий фасад. Наразі стіни закладу обшивають металопрофілем та утеплюють. Також в школі облаштовують котельню та міняють внутрішню систему опалення – замість пічного типу заклад обігріватиме сучасний котел, що дозволить самостійно регулювати подачу тепла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також