У двох районах Рівненщини запрацювали 15 поліцейських станцій

782 0

Ми у соцмережах:

У двох районах Рівненщини запрацювали 15 поліцейських станцій

Відкриття поліцейських станцій у віддалених від відділення поліції населених пунктах забезпечує швидке та оперативне реагування на повідомлення жителів громад і надання їм допомоги.

Загалом для потреб дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громад на Рівненщині функціонує 86 поліцейських станцій. Учора 5 із них були відкриті у Рівненському районі, 10 -  у Дубенському.

Нагадаємо, Дубенщина — перший район регіону, де у всіх 19 тергромадах служать 42 поліцейські офіцери. Загалом тут налічується 25 поліцейських станцій та чотири поліцейські офіси. Деякі із них учора проінспектувало керівництво Департаменту превентивної діяльності НПУ та Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Приміщення відремонтовані, облаштовані за сприяння місцевої влади та оснащені необхідною технікою.

 У Рівненському районі участь у відкритті поліцейських станцій у селі Малинськ однойменної територіальної громади, у селі Городище та у місті Березне, селі Мощаниця Острозької МТГ, у селі Користь Корецької ТГ взяло керівництво Рівненського райуправління поліції, представники територіальних громад та місцеві мешканці.

Розбудова безпекового середовища і створення комфортних умов проживання для громадян — пріоритет у роботі поліції та влади. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також