У двох районах Рівненщини затримали злодіїв, які обікрали вантажівку та кафе

841 0

Ми у соцмережах:

У двох районах Рівненщини затримали злодіїв, які обікрали вантажівку та кафе

У Рівненському та Сарненському районах на крадіжках викрито місцевих жителів. Зловмисники, які раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли, планували збагатитися, здавши викрадене майно на металобрухт.

До поліцейського офіцера Корецької тергромади 10 листопада звернувся 22-річний місцевий житель із заявою, що невідомі особи викрали дві акумуляторні батареї до вантажівки, яка знаходилась на території автостоянки у селі Жадківка.

Поліцейський оперативно встановив, що до злочину можуть бути причетні двоє молодиків — 27-ми та 24-річний односельці. Один акумулятор вони уже встигли здати на металобрухт, а інший правоохоронці виявили за місцем проживання одного зі зловмисників.

А 36-річний житель селища Степань Сарненського району звернувся на спецлінію 102 із заявою про крадіжку двох чавунних батарей.

Поліцейські встановили, що невідомі особи проникли у приміщення недіючого кафе, пошкодивши задні пластикові двері та вікно. З’ясувалося, що до злочину можуть бути причетні двоє місцевих жителів — 18-ти та 19-ти років.

Крадене майно юнаки сховали неподалік та планували здати на металобрухт.

За фактами таємного викрадення чужого майна слідчі територіальних відділень розпочали досудові розслідування.

Поліція Рівненщини нагадує:  за крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану,  передбачена відповідальність - позбавлення волі від 5 до 8 років.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також