У двох районах сьогодні обирають голів та депутатів

1433 0

Ми у соцмережах:

У двох районах сьогодні обирають голів та депутатів

На Рівненщині сьогодні проходять перші вибори у трьох об’єднаних територіальних громадах.

Голів та місцевих депутатів обирають у Корнинській та Дядьковицькій об'єднаних територіальних громадах у Рівненському районі та у Старосільській ОТГ, що у Рокитнівському районі.

Усі дільниці виборчі дільниці відкрилися вчасно та  працюють у звичайному режимі. 

- Жодних порушнь на виборчих дільницях станом на нині не зафіксовано, - повідомила РВ Ольга Ангелова, прес-офіцерка Головного управління Нацполіцї в Рівненській області.  - До охорони порядку на трьох дільницях під час проведення виборів залучать 36 правоохоронців

UA: Рівне повідомляє, що на депутатів Корнинської громади балотуються 99 осіб. А на голову - двоє самовисуванців: чинний голова сільради Роман Горбатюк-Василейко та кандидат Антон Кузьмич. Там проживає понад 6200 виборців.

Дядьковицька комісія зареєструвала 102 кандидати до ради громади та шість кандидатів у голови. Там головами хочуть стати самовисуванці Людмила Вітковець, Сергій Пророк, Євген Остапчук та Олексій Григорчук. А також Звенислав Лимар з "Національного корпусу" та Віталій Корейко - "Радикальна партія Олега Ляшка". Право обирати там мають понад 4000 осіб.

У Старосільській громаді до списків внесли 78 кандидатів в депутати і трьох кандидатів на посаду голови. Стати ним претендують діючий Старосільський голова Григорій Ковалець з "Батьківщини", Михайло Кузьмич з БПП та самовисуванець Валерій Кузьмич. Загальна кількість виборців у цій громаді - понад 4800.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також