У двох селах на Дубровиччині врятували від вогню будівлі

611 0

Ми у соцмережах:

У двох селах на Дубровиччині врятували від вогню будівлі

Дубровицькі рятувальники двічі залучалися до гасіння пожеж у приватних господарствах.

Сьогодні об 11:26 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі в господарчій будівлі, за адресою: с. Озерськ Дубровицької МТГ Сарненського району. До місця виклику було негайно направлено рятувальників 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця.

Вогнем було охоплено господарчу будівлю, дерев’яну, криту шифером по дерев’яній обрешітці розміром 4х15 м.кв. О 12:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:25 повністю загасити.

Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 60 м.кв. та 1 тонну сіна.

Цього ж дня о 11:40 надійшло повідомлення про пожежу в с. Залужжя Дубровицької МТГ Сарненського району. На місце пожежі було направлено резервний караул 14- ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що виникло загоряння житлового будинку, дерев’яного, облицьованого цеглою, критого шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 10х7 м.кв. О 12:26 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:35 повністю загасити.

Вогнем пошкоджено стіну на площі 8м.кв. та завдяки оперативним діям рятувальників будинок вдалося врятувати від знищення.

Причина та збитки від пожежі встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також