У двох селах на Костопільщині - День жалоби

1703 0

Ми у соцмережах:

У двох селах на Костопільщині - День жалоби

13 липня у Мирному та у Ставку земляки прощатимуться з військовиками,

Знову страшна звістка сколихнула Малолюбашанську громаду, чергова болюча втрата: 11 липня в одній з військових частин, внаслідок хвороби, зупинилося серце ще одного Героя України, мешканця села Мирне – Юрія Коцюрка, якому у жовтні цього року виповнилося б 40 років. 

13 липня, у день поховання військовослужбовця Збройних Сил України Юрія Коцюркая,  на території Малолюбашанської територіальної громади оголошено День жалоби.

Низько схиляємо голови у скорботі, розділяємо біль непоправної втрати разом з дітьми Михайлом та Вікторією, дружиною Наталією, батьком, сестрою та усією родиною!

Прощання з Героєм відбудеться 13 липня: 14:00 – заупокійна літія в рідній домівці (с.Мирне, вул.Центральна, 33).
14:40 – чин похорону за загиблим Героєм у Свято-Миколаївському храмі села Мирне.
По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану перед будинком культури, де жителі громади матимуть можливість попрощатися із Героєм. Поховають Юрія Коцюрка на діючому кладовищі села Мирне.
Вічна і світла пам'ять захиснику України. Жителів громади закликають долучитись до церемонії прощання та поховання.

Чергова сумна звістка надійшла і у Головинську громаду: у бою загинув військовослужбовець Василь Резанович.

Василь Резанович народився 31 серпня 1993 року в селі Надчиці Млинівського району. З 1998 року проживав у селі Ставок.
Був мобілізований в березні 2024 року. В загиблого залишилися матір Тамара, сестра та брат. Щирі співчуття родині, близьким та друзям померлого Захисника України.

Завтра, 13 липня, орієнтовно о 07.00 год траурний кортеж з тілом Героя Резановича Василя буде рухатись від м. Костопіль через села Головинської  громади - до будинку Василя в селі Ставок,  вул.Аврама Фінчука. Прохання по напрямку руху кортежу утворити "живий коридор" і гідно зустріти  Захисника.

Похорон відбудеться у суботу 13 липня. Церемонія прощання розпочнеться о 09.30 год біля будинку Героя. Після чого у Свято-Миколаївському храмі ПЦУ с. Ставок розпочнеться чин похорону.

Всіх жителів громади просять віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу  Захисника, який поклав своє життя за свободу і незалежність України!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також