У двох жителів Вараського району відібрали наркотики

682 0

Ми у соцмережах:

У двох жителів Вараського району відібрали наркотики

На незаконному зберіганні наркотичних речовин працівники сектору реагування відділення поліції №1 (Володимирець) та відділення поліції № 2 (Зарічне) викрили чоловіків під час патрулювання території району.

Працівники групи реагування у селі Антонівка по вулиці Залізничній побачили молодика, який підозріло себе поводив: запримітивши поліцію, пришвидшив ходу та постійно озирався. Під час поверхневої перевірки у 21-річного місцевого жителя поліцейські виявили марихуану орієнтовною вагою 50 грамів та поліетиленовий пакетик із вмістом порошкоподібної речовини — метамфетаміну вагою близько 25 грамів.

 

Крім того, у селищі Зарічне працівники СРПП місцевого відділення поліції у 35-річного зарічненця виявили в поліетиленовому пакеті близько 30 грамів марихуани.

 

Слідчо-оперативні групи задокументували обидва злочини та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин.

 

Все вилучене у рамках кримінального провадження скеровуватимуть на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також