У енергетиків сьогодні свято

729 0

Ми у соцмережах:

У енергетиків сьогодні свято

Сьогодні своє професійне свято відзначають ті, хто забезпечує світлом і доброю енергією місто Рівне та область - енергетики!

Енергетиків привітав міський голова Рівного Олександр Третяк.

- Це свято об’єднує людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи – дарувати світло і тепло кожній оселі. Нині ми вже навіть не уявляємо, як це - жити, працювати без електроенергії. Отож, дякую вам за працю, натхнення, сили та витримку! Нехай світло, яке ви даруєте буде невичерпним джерелом енергії для кожного з вас! З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам Рівнеобленерго та енергетичної галузі безаварійної роботи, нових творчих здобутків, впевненості у завтрашньому дні, мирного неба, міцного здоров'я, добра, достатку вам та вашим сім'ям, - побажав чиновник винуватцям свята.

А заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко нагородив енергетиків за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичної безпеки Рівненської області Почесною грамотою Рівненської ОДА. Також енергетикам вручили нагороди і подяки від Міністерства енергетики України, корпоративні відзнаки «ВС Енерджі Інтернешнл Україна», обласної та міської рад.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також