У футбол на снігу заявилось пограти 20 команд

1526 0

Ми у соцмережах:

У футбол на снігу заявилось пограти 20 команд

20 команд заявилося цьогоріч для участі у традиційній Відкритій зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна. Як завжди, команди розділені на дві підгрупи, які змагаються у парку Шевченка та на запасному полі стадіону «Авангард».

Спочатку колективи зіграють по 9 поєдинків у підгрупах, після чого по 8 найкращих продовжать ігри у плей-офф. Фінал турніру заплановано на 3 березня. — Якщо порівняти нинішній турнір з попередніми, то він став більш рівним та непередбачуваним, — розповідає голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков. — З різних причин цьогоріч не заявилися звичні фаворити «ОДЕК» та «Малинськ», тому складно говорити про те, кого чекати у фіналі. Можливо невелику перевагу мають переможці другої обласної ліги «Калина» (Бугрин) та «Коливань» (Клевань), а також гощанський «Агат». Але при цьому є амбітні клуби, що налаштовані на цей сезон заявитись у другу лігу області такі як «Полісся» (Малятин) та «Граніт» (Клесів). Напевно, що не буде подарунком і луцька «Волинь» U19, яка стартує з наступного тижня. Тому очікую, що турнір буде дуже цікавим.

Парк ім. Шевченка (1–2 тури): «Продторгобладнання» — «Фаворит» (Колоденка) — 3:2, ФК «Курозвани» — «Горинь» (Кустин) — 1:2, «Понеділок» — ФК «Гоща-АГАТ» — 4:1, «Спарта» (Колоденка) — «Зірка-АТО» — 2:3, «Інтеркарс» — «Комета» (Житин) — 3:1, «Зірка-АТО» — «Комета» (Житин) — 1:1, «Інтеркарс» — «Фаворит» (Колоденка) — 1:0, «Продторгобладннання» — «Понеділок» — 1:0, ФК «Курозвани» — ФК «Гоща-АГАТ» — 0:1, «Горинь» (Кустин) — «Спарта» (Колоденка) — 3:1. Стадіон «Авангард» (1–2 тури): ДЮСШ «Верес» U16 — «Полісся» (Малятин) — 1:2, «Водник» — «Сатурн» (Дядьковичі) — 3:4, «Калина» (Бугрин) — «Рівес» — 3:1, «Коливань» (Клевань) — «Граніт» (Клесів) — 1:2, «Рівес» — «Сатурн» (Дядьковичі) — 1:4, ДЮСШ «Верес» U16 — «Калина» (Бугрин) — 1:7, «Полісся» (Малятин) — «Граніт» (Клесів) — 0:4, ДЮСШ «Верес» U17 — «Коливань» (Клевань) — 1:3.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також