У гаражі знайшли патрони та марихуану

1883 0

Ми у соцмережах:

У гаражі знайшли патрони та марихуану

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 39-річний рівнянин, якого викрили поліцейські на збуті наркотичних речовин. Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку у його гаражі правоохоронці виявили боєприпаси та марихуану.

Затримали рівнянина 15 вересня на вулиці Теліги у Рівному, коли він продав поліетиленований пакетик із метамфетаміном за 600 гривень. Вилучену психотропну речовину відправлено для проведення експертизи в рамках досудового розслідування. 

Під час обшуку працівники управління протидії наркозлочинності області у гаражі 39-річного чоловіка виявили 191 патрон різного калібру та марихуану загальною вагою майже 200 грамів. За фактами незаконного поводження із боєприпасами та незаконного зберігання наркотичних речовин розпочаті досудові розслідування. 

Раніше судимого за злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотиків, затримали. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання від вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.-  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також