У гендиректора рівненської атомки - новий помічник

1112 0

Ми у соцмережах:

У гендиректора рівненської атомки - новий помічник

Сьогодні на Рівненській АЕС призначено нового помічника генерального директора - начальника управління з питань аварійної готовності та реагування – Андрія Забродоцького.

Відзначаючи важливість командної роботи, своїми головними завданнями на новій посаді Андрій Забродоцький вважає покращення роботи управління аварійного реагування, підтримання на високому рівні заходів безпеки РАЕС, а також чітку взаємодію з її підрозділами і зовнішніми організаціями.

Андрій Забродоцький народився у 1982 році. Після закінчення у 2001-му професійно-технічного училища РАЕС здобув повну вищу освіту у Севастопольському національному університеті ядерної енергії та промисловості за спеціальністю «Автоматизація технологічних процесів і виробництв».

На Рівненській АЕС Забродоцький працює з 19 вересня 2001 року. Пройшов трудовий шлях від електрослюсаря до інженера служби налагоджування та випробувань устаткування. У службі впродовж останніх дванадцяти років працював на інженерних посадах та повною мірою проявив технічну грамотність, відповідальність, ініціативність.

У 2018 році Забродоцький став членом Мальтійської Служби Допомоги України та у 2019 році на базі Центру стимуляційного навчання при Тернопільському медичному університеті здобув сертифікат з володіння навичками базових реанімаційних заходів за методикою ERC, що схвалена Міністерством охорони здоров’я України, а також отримав сертифікат інструктора. Впродовж останніх чотирьох років виступає волонтером з домедичної допомоги на усіх масових спортивних заходах підприємства та міста.

З 18 вересня 2020 року Андрій Забродоцький призначений помічником генерального директора - начальником управління з питань аварійної готовності та реагування Рівненської АЕС, повідомляє офіційний веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також