У громадянина Білорусі відібрали у Городищі одяг

1302 0

Ми у соцмережах:

У громадянина Білорусі відібрали у Городищі одяг

На митному посту «Городище» Рівненської митниці ДФС під час проходження митного контролю на смузі спрощеного митного контролю був затриманий автомобіль ««PEUGEOT» (країна реєстрації - BY) під керуванням громадянина Республіки Білорусь Г., який прямував з Білорусі до України у приватних справах.

Під час проведення огляду транспортного засобу працівниками митниці було встановлено, що у салоні та багажному відділенні автомобіля знаходились сумки з особистими речами та футляр для переміщення чоловічого костюма, які належали водію транспортного засобу, громадянину Г. Серед особистих речей водія, а також у поліетиленових мішках чорного кольору, розміщених у салоні та багажному відділенні автомобіля знаходились трикотажні вироби.  Предмети одягу у кількості 114 одиниць належали громадянину Г.  Вартість предметів правопорушення (за цінами виробника) становить понад 60 тисяч гривень.
Таким чином,  громадянин Г. намагався перемістити через митний кордон України з використанням смуги спрощеного митного контролю та з приховуванням від митного контролю, а саме, у спосіб, що утруднює їх виявлення вироби трикотажні (одяг жіночий) в асортименті 77-ми найменувань. Зазначені дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених статтею 471 та   частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
Відносно громадянина Г. посадовими особами підрозділу складено протокол про порушення митних правил. До прийняття рішення судом предмети правопорушення тимчасово вилучені, повідомляє ДФС у Рівненській області..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також