У Хомка «загубили» звернення батька загиблого атовця

1486 0

Ми у соцмережах:

У Хомка «загубили» звернення батька загиблого атовця

Віктор Логвиненко просить Рівненську міську раду відремонтувати фасад його будинку на вулиці Івана Франка та встановити там пам'ятну дошку його загиблому на війні сину.

21-річний Євген Рєпін, боєць 81-ї аеромобільної бригади, загинув у березні 2015 року, коли з групою йшов рятувати товариша і потрапив у засідку. Віктор Логвиненко запевняє, що хоч із сином має різні прізвища, Євгеній останні роки свого життя жив із ним, у будинку №1 на вулиці Івана Франка.

— На похороні сина до мене підійшов міський голова Володимир Хомко і сам запропонував допомогти, пообіцяв, що зробить ремонт фасаду будинку, аби встановити пам'ятну дошку синові, - розповідає Віктор Логвиненко. — Я спершу приходив до міського голови на зустріч, а потім подавав письмове звернення, але міська рада почала мені надсилати тільки відписки: то начебто законодавством не передбачено, то коштів немає, а недавно міське управління соцзахисту надіслало відповідь, що взагалі ніхто з проханням не звертався. За ці два роки, що отримував відписки, фасад мого будинку взялися потроху ремонтувати патріотичні організації, аби все-таки вшанувати пам'ять мого сина.

Володимир Хомко коментувати ситуацію не хоче, зазначає, що рішення про ремонт ухвалює не він, а депутати, тож їх і потрібно питати. Проте управління ЖКГ так і не сформувало проект рішення, за який би могли голосувати обранці і визначатися, чи виділяти кошти на ремонт хати батька атовця. Звернення Віктора Логвиненка розглядали тільки раз — депутати бюджетної комісії у квітні 2016 року. Тепер голова бюджетної комісії міськради Олег Карпяк радить п. Логвиненку повторно написати клопотання. До слова, у 2015 році Рівненська міська рада виділила 10 тисяч гривень грошової допомоги матері загиблого Євгенія Рєпіна, яка живе у Здолбунові. У Віктора Логвиненка та Тетяни Рєпіної неприязні стосунки, тож під час виділення коштів виник скандал. Керівництво міськради тоді стало на бік матері.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також