У Горині біля Хотина втопився пластун зі Львова

2691 0

Ми у соцмережах:

У Горині біля Хотина втопився пластун зі Львова

Про загибель 15-річного пластуна Андрія Федчишина повідомляє у Фейсбуці "Пласт - український скаутинг". Його тіло вчора дістали водолази.

Висловлюємо співчуття батькам і близьким. Це велика втрата для всіх нас.  Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми. Ми співпрацюємо з правоохоронними органами, щоб встановити всі обставини цього нещасного випадку, - йдеться  у повідомленні. Андрій належав до Пласту з 2014 року. Юнакував у Львові в 111 курені імені Романа Мстиславича, в якому обіймав посаду курінного. Андрій був учасником багатьох всеукраїнських таборів і здобував найвищий юнацький ступінь пластуна-скоба. Тихо спи, без тривог...

Нагадаємо, що у Хотині стартував міжнародний скаутський зліт «Джемборі – Рівно 30. Рівне». У ньому беруть участь понад тисячу пластунів з 20 областей України, а також делегації з шести країн світу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також