У храмах Рівного пройдуть поминальні служби за покійним ієрархом Варфоломієм

2143 0

Ми у соцмережах:

40 день з дня смерті митрополита Варфоломія

Цього тижня припадає 40 день з дня смерті митрополита Рівненського та Острозького Варфоломія. На Волині відбулося богослужіння та панахида за покійним ієрархом.

У Свято Олександро- Невському храмі села Городно, на батьківщині новопреставленого митрополита Варфоломія, відбулась заупокійна Божественна Літургія 40 - го дня, яку очолив єпископ Дубенський Пимен, тимчасово керуючий Рівненською єпархією УПЦ.
Помолитись за упокій душі владики Варфоломія приїжджали ігуменя Михаїла , настоятелька Городоцького Свято- Миколаївського жіночого монастиря та ігуменя Алевтина, настоятелька Білівського Різдва - Богородичного жіночого монастиря, священники Рівненської та Волинської єпархій, миряни .

Після панахиди усі присутні відвідали могилу новопреставленого митрополита Варфоломія. Владика Пимен звернувся до людей з проханням молитися за упокій душі митрополита та приїжджати в монастир на відзначення престольних свят, які були встановленні при житті владики Варфоломія.
У неділю , 24 жовтня, поминальні служби за покійним ієрархом також відбудуться у храмах Рівного : Свято- Воскресенському кафедральному соборі та у Свято- Георгієвському храмі на подвор‘ї, повідомляє Рівне. Голос Церкви. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також