У Хрінники — на танці

1629 0

Ми у соцмережах:

У Хрінники — на танці

Із 31 липня до 1 серпня біля Хрінницького водосховища проходитиме фестиваль «Аквасфера». Започаткували його п'ять років тому як екологічний захід — щоб залучити молодь для прибирання берегів водойми. Після того сюди щороку на два дні з'їжджається молодят. Як правило, на дискотеку. Не раз виступали тут і українські виконавці.

Аквасфера Із 31 липня до 1 серпня біля Хрінницького водосховища проходитиме фестиваль «Аквасфера». Започаткували його п'ять років тому як екологічний захід — щоб залучити молодь для прибирання берегів водойми. Після того сюди щороку на два дні з'їжджається молодят. Як правило, на дискотеку. Не раз виступали тут і українські виконавці. Серед них — Кузьма Скрябін. Аквасфера_Костянтин Озеров

Костянтин Озеров
Цього разу найбільш очікуваними подіями заходу є виступи двох діджеїв — «Лоліти» та Костянтина Озерова. Останній, зокрема, відомий реміксами на хіти «Океану Ельзи», Ляпіса Трубецького, Світлани Лободи та гурту «Дзідзьо». Передбачені також лазерне та світлове шоу та інші спецефекти. Квиток на перший день фестивалю коштує 40 грн., на другий — 60 грн. Частину коштів обіцяють спрямувати на лікування костопільчанина Андрія Мельника, який отримав поранення, захищаючи Донецький аеропорт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також