У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро

1779 0

Ми у соцмережах:

У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро

Сьогодні, 21 липня, в Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро, яка знаходиться біля Пішохідного мосту.

Жінки, які в цей момент перебували на Пішохідному мосту, спостерігали, як люди спускалися канатною дорогою, проте згодом обірвався трос, повідомляє Суспільне.

- Десь посередині на наших очах обривається трос,  і людина впала у воду. Вона намагалася виринати з-під води, але ж на ній було екіпірування, — говорять свідки події.

Також очевидцями стали Олександр з Христиною, які в цей момент каталися на самокатах вздовж Дніпра.

- Нам з мосту почали кричати, щоб ми тягнули цей трос. Він був доволі важкий, тягнули разом з іншими людьми десь 15-20 хвилин. Поліція попросила, щоб ми показали орієнтовне місце падіння, — говорять вони.

Кияни допомагали витягнути трос із річки. Рух транспорту на Набережному шосе ускладнений, повідомляють патрульні.

У поліції Суспільному розповіли, що на місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Співробітники роуп-джампінгу з Пішохідного мосту розповіли,  що обірвався трос канатної дороги.

- Це обірвався металевий трос, який натягнутий поруч, не наш. Проте ми сьогодні вже не працюватимемо, — сказали працівники.

У КМДА зазначили, що рятувальники шукають дівчину, яка впала у Дніпро через обрив тросу атракціону, який працює з 2021 року.

- Місто вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, — йдеться в повідомленні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також