У Києві туристам показуватимуть «Тунель кохання»

4005 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

В колишній будівлі багажного відділення на центральному вокзалі, що у Києві, планують облаштувати інтерактивну виставку «Ukraine Wow». Серед інстальованих експонатів, які будуть у виставкому центрі – і відтворений "Тунель кохання", що у Клевані Рівненського району.

Як повідомляє пресслужба Рівненської ОДА, це проект «Укрзалізниці», який відкриє світові культуру, туризм, національні символи та багатства України. Там кожен матиме можливість помандрувати Україною, не виходячи з залізничного вокзалу. Виставку відкриють у виставкому просторі — колишній будівлі багажного відділення, що не експлуатувалася з 2000-их років.

Виконувач обов’язків голови Рівненської РДА Сергій Подолін зазначив:

– Те, що в такий унікальний проект потрапив наш Тунель кохання дасть змогу привернути увагу ще більшої кількості українських та іноземних туристів до Рівненщини.

Інсталяція працюватиме на станції Київ-Пасажирський, виставковий простір «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В» з 14 листопада до 29 грудня (понеділок – вихідний), 11:00-20:00. Вартість квитків 50 гривень. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій — безкоштовно за наявності посвідчення. Усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на соціальні проекти "Укрзалізниці".
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також