У Києві — «Велюр», у Вараші — «Венеція»

1345 0

Ми у соцмережах:

У Києві — «Велюр», у Вараші — «Венеція»

На ресторан «Венеція», що у Вараші, поскаржилися до поліції мешканці сусідніх будинків. Не вперше. Бо, стверджують, дозвіл на роботу ресторан має тільки до 22-ї години, а насправді гучно працює до ранку.

Поліцейські в суботу вночі приїхали до «Венеції», але їх всередину не впускали. Місцеві кажуть, що це були члени міської муніципальної варти. Поліцейські пояснюють — ще з'ясовують, чи це були охоронці ресторану, члени муніципальної варти чи якоїсь іншої охоронної структури.

Свідки подій того вечора розповідають, що коли приїхали поліцейські, ресторан, який називає себе нічним клубом, закрили, і нікого не впускали і не випускали. Тож деякі відвідувачі почали втікати через вікна, навіть дівчата в коротких спідницях.

Марія Юстицька, речниця ГУ Нацполіції в Рівненській області:

— Порушення правил карантину розважальним закладом у Вараші наші працівники задокументували в ніч з п’ятниці на суботу. Вирішується питання про притягнення власників ресторану до адміністративної відповідальності. Раніше стосовно них поліцейські вже складали адміністративний протокол за порушення правил карантину та відправляли в суд, втім, не притягнули їх за це до адмінвідповідальності.

Місцеві також ресторан «Венеція» пов'язують з братами Деревянчуками, один з яких є секретарем ради, інший — депутатом. І, сміючись, порівнюють зі скандальним «Велюром» нардепа Тищенка у Києві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також