Показали щемливу зустріч господаря та службового собаки, яких розлучила війна (ВІДЕО)

1210 0

Ми у соцмережах:

Показали щемливу зустріч господаря та службового собаки, яких розлучила війна (ВІДЕО)

Вінницькі кінологи опікувалися службовими собаками поранених маріупольських прикордонників. Поки бійці проходили лікування, собаки чекали своїх господарів. Одну з таких теплих зустрічей вдалося зафільмувати.

 Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

«З 24 лютого життя кожного розділилося на «до» та «після». Війна - це випробування на міцність та людяність кожного з нас. Краще за все людина пізнається у її ставленні до тварин. І наші кінологи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області - яскравий тому приклад.

Коли до Вінницького шпиталю привезли Маріупольських прикордонників, які потрапили під обстріл та потребували допомоги, їхніми чотирилапими друзями опікувались наші кінологи.

Для собак і для господарів це був величезний стрес та в кінологічному центрі чотирилапі знаходились у безпеці, вони продовжували тренуватися і не втратили своїх бойових якостей. А на відео ви бачите, як зустрічає вихованець свого господаря після розлуки. Їх радість — це відданість, дружба і безумовна любов», - йдеться в повідомленні поліцейських.

Більше:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також